pixel

                HYVÄ VINKKI RASVAN PALAMISEEN


Jos haluat nopeasti ja terveellisin keinoin päästä liikakiloista eroon, niin tässä itse kokemani muutamat hyvät vinkit siihen:

Tietenkin kaiken a&o on terveellinen ruokavalio ja terveelliset elämäntavat! Niiden rinnalle kannattaa yhdistää nämä:


1. RIITTÄVÄ VEDENJUONTI  (min. 2-3 l päivässä vettä ) ja jos vedenjuominen on vaikeeta, siihen sekaan voi yhdistää esimerkiksi sitruunaa, limeä tai vaikka hedelmiä (mansikoita, mustikoita, vadelmia) yms minkä makuisen vedestä sitten haluaa. Itse olen kokenut, että paras aineenvaihdunnan kiihdyttäjä on sitruuna/lime sekoitus! Kannattaa aamu aloittaa isolla lasillisella vettä tyhjään mahaan !

2. AAMULENKIT/HIITIT Tyhjällä mahalla n.30 min reipas kävelylenkki on todella hyvä rasvan polttaja tai jos ei ole aikaa lähteä lenkille niin kotona esim punnerruksia, vatsoja ja erillaisia hyppyjä. Tosiaan ennen tätä kannattaa toteuttaa tuo ensimmäinen vaihe eli juoda sitä vettä ! 

3. AEROBINEN SALIN JÄLKEEN Olen myös todennut tämän hyväksi kikaksi, jos ei ole esim aikaa tehdä aamulla lenkkiä. Eli salitreenin päätteeksi n.30 min reipas kävely matolla tai jos haluaa haastetta niin jos on mahdollista laittaa juoksumatto ylämäki asentoon. Myös hiitit ovat hyviä tähän eli esim kävely 60 sek ja juoksu 30 sek ja tätä n.10-15 min ! 

PSST! MINULTA TULOSSA PIAN ALEKOODIA MICROBLANDINGIIN! OLKAA KUULOLLA 💓